روش های تجزیه ای برای تعیین بیس فنول A در غذا
روش های تجزیه ای برای تعیین بیس فنول A در غذا – ایران ترجمه – Irantarjomeh
مقالات ترجمه شده آماده گروه شیمی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات رایگان
شماره |
74 |
کد مقاله |
CHEM74 |
مترجم |
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomehدکتر حسین دشتی |
نام فارسی |
روش های تجزیه ای برای تعیینبیس فنول A در غذا |
نام انگلیسی |
Analytical methods for the determination of bisphenol A in food |
تعداد صفحه به فارسی |
81 |
تعداد صفحه به انگلیسی |
21 |
کلمات کلیدی به فارسی |
بیس فنول A, بازنگری, مختل کننده غده درون ریز, آنالیز مواد غذایی, فرآوری نمونه, طیف سنجی جرمی, کروماتوگرافی |
کلمات کلیدی به انگلیسی |
Bisphenol A, Review, Endocrine disrupters, Food analysis, Sample treatment, Mass Spectrometry, Chromatography |
مرجع به فارسی |
ژورنال کروماتوگرافی Aدپارتمان شیمی تجزیه، اسپانیاالزویر |
مرجع به انگلیسی |
Journal of Chromatography A; Department of Analytical Chemistry, Facultad de Ciencias, Edificio Anexo Marie Curie, Campus de Rabanales, Spain; Elsevier |
قیمت به تومان |
18000 |
سال |
2009 |
کشور |
اسپانیا |