مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

هدایت موشکی تریتون آی ‌دی ای اس

هدایت موشکی تریتون آی ‌دی ای اس

هدایت موشکی تریتون آی ‌دی ای اس – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir

مقالات ترجمه شده آماده گروه هوا فضا
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

 

مقالات هوافضا - ایران ترجمه - Irantarjomeh

 

شماره
۱۸
کد مقاله
SPC18
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir
نام فارسی
سیستم هدایت شونده موشکی – پُلی‌فِم – تی‌آر‌آی‌اِف‌اُ‌اِم – تریتون – آی ‌دی ای اس
نام انگلیسی
Guided Missile System – Polyphem – TRIFOM – Triton – IDAS
تعداد صفحه به فارسی
۱۰
تعداد صفحه به انگلیسی
۷
کلمات کلیدی به فارسی
سیستم هدایت شونده موشکی، پُلی‌فِم، تی‌آر‌آی‌اِف‌اُ‌اِم، تریتون، آی ‌دی ای اس
کلمات کلیدی به انگلیسی
Guided Missile System, Polyphem, TRIFOM, Triton, IDAS
مرجع به فارسی
اطلاعات دفاعی و نظامی – اینترنت
مرجع به انگلیسی
Defense and Military Information – Internet Data Collection
کشور

 

پُلی‌فِم – تی‌آر‌آی‌اِف‌اُ‌اِم – تریتون – آی ‌دی ای اس

 تشریح

در سال ۱۹۸۲ طرح توسعه و ساخت مشارکتی برنامه‌ی موشکی پُلی‌فِم با حضور کشورهای فرانسه، آلمان و ایتالیا آغاز شد. هدف از این طرح استفاده از کابل فیبر نوری در سیستم فرمان‌دهی موشک‌های هدایت شونده بود. آزمون‌های متعددی بر روی مدل‌های مختلف طراحی شده‌ی این سیستم انجام شد و در نهایت قرار بر این شد که نام کلی برنامه، پُلی‌فِم باشد. نخستین موشک‌های این برنامه موشک هدایت شونده‌ی فیبر نوری سه بر[۱] (تی‌آر‌آی‌اِف‌اٌاِم[۲]) و تریتون نام داشتند؛ موشک تی‌آر‌آی‌اِف‌اٌاِم دور برد بود و بر روی سیستم‌های شلیک موشک مبتنی بر کشتی، خودرو و بال‌گرد قابل نصب بود. در سوی دیگر، موشک تریتون کوتاه برد و مناسب برای استفاده در سیستم‌های شلیک مبتنی بر زیر دریایی بود. در سال ۲۰۰۴، قرارداد انجام برنامه‌ی موشکی مشارکتی میان کشورهای آلمان و نروژ منعقد شد. هدف از این برنامه، توسعه‌ی یک سیستم دفاع متقابل در برابر حمله‌ی هوایی زیردریایی‌ها[۳] (آی‌دی‌اِی‌اِس[۴]) بود.
در سال ۱۹۹۵، به منظور انجام برنامه‌های سه ساله‌ی بازاریابی، پنج آزمون پرواز برای سیستم‌های زمین به زمین انجام شد. نخستین آزمونی که در آن شلیک به هدف به صورت کاملاً هدایت شده انجام گرفت، در آپریل ۱۹۹۷ روی داد. فاز ارزیابی ۳۳ ماهه‌ی این برنامه در ژولای ۱۹۹۸ و توسط مدل تی‌آر‌آی‌اِف‌اٌاِم انجام شد. شرکت بی‌اِم‌بی[۵] آلمان طی قردادی انجام این بخش‌ها را به تیمی متشکل از شرکت اِل‌اِف‌کِی (زیرمجموعه‌ی ای‌اِی‌دی‌اِس)، بخش موشک‌های ماترای شرکت آئروسپاسیال و شرکت ایتال‌میسیل[۶] (این شرکت هم‌اکنون زیرمجموعه‌ی اِم‌بی‌دی‌اِی است) واگذار کرد. طول موشک تی‌آر‌آی‌اِف‌اٌاِم ۲٫۷۳ متر، قطر بدنه ۰٫۲۲ متر و وزن پرتابی آن ۱۴۰ کیلوگرم است. کلاهک جنگی ۲۰ کیلوگرمی موشک از نوع با قدرت انفجاری بالا است و یک تجسس‌گر آشکارساز امواج فروسرخ نیز بر روی آن نصب شده است.
محفظه‌ی گلوله‌افشان سیستم موشکی تریتون، چهار تا شش موشک جای می‌گیرد. موشک‌های تریتون قابلیت شلیک توسط اَژدرانداز[۷]های استاندارد ۵۳۳ میلی‌متری را دارند. به هنگام شلیک موشک توسط اژدراندازها، می‌بایست موشک‌ها از محفظه‌ی گلوله‌افشان خود خارج شده باشند.‌ موشک تریتون دارای طول ۲٫۰ متر، قطر بدنه‌ی ۰٫۲۲ متر و وزن پرتابی ۱۲۰ کیلوگرم است. کلاهک جنگی آن همان کلاهک جنگی ۲۰ کیلوگرمی مدل تی‌آر‌آی‌اِف‌اٌاِم است.
در پایان ماه دسامبر سال ۲۰۰۳ به دلیل نبود سفارش تولید، برنامه‌ی پُلی‌فِم متوقف شد. به نظر می‌رسد که به طور کل پروژه‌های تی‌آر‌آی‌اِف‌اٌاِم و تریتون خاتمه یافته‌اند و شاید بتوان برنامه‌ی آی‌دی‌اِی‌اِس[۸] را ادامه‌ی راه پروژه‌ی تریتون دانست. شکل ظاهری موشک آی‌دی‌اِی‌اِس با تریتون متفاوت است. بر روی موشک آی‌دی‌اِی‌اِس بال‌های مثلث‌شکل کوچک‌تری به همراه چند پره نصب شده است.
[۱] Trilateral Fibre-Optic Guided Missile
[۲] TRIFOM
[۳] Interactive Defence for Air-attacked Submarines
[۴] IDAS
[۵] BWB
[۶] Italmissil
[۷] torpedo tube
[۸] IDAS

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.