مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

تشریح شادی

تشریح شادی

تشریح شادی – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه علوم اجتماعی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات رایگان

مطالعه 20 الی 100% رایگان مقالات ترجمه شده

1- قابلیت مطالعه رایگان 20 الی 100 درصدی مقالات 2- قابلیت سفارش فایل های این ترجمه با قیمتی مناسب مشتمل بر 3 فایل: pdf انگیسی و فارسی مقاله همراه با msword فارسی -- تذکر: برای استفاده گسترده تر کاربران گرامی از مقالات آماده ترجمه شده، قیمت خرید این مقالات بسیار کمتر از قیمت سفارش ترجمه می باشد.  

چگونگی سفارش

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه (شماره حساب) ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.com شامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر -- مقالات آماده سفارش داده شده عرفا در زمان اندک یا حداکثر ظرف مدت چند ساعت به ایمیل شما ارسال خواهند شد. در صورت نیاز فوری از طریق اس ام اس اطلاع دهید.

قیمت

قیمت این مقاله: 25000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده علوم اجتماعی - ایران ترجمه - irantarjomeh
شماره
13
کد مقاله
SOC13
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
تشریح شادی
نام انگلیسی
Explaining happiness
تعداد صفحه به فارسی
35
تعداد صفحه به انگلیسی
8
کلمات کلیدی به فارسی
تشریح شادی
کلمات کلیدی به انگلیسی
Explaining happiness
مرجع به فارسی
دپارتمان علوم اقتصاد، دانشگاه Southern California ، لس آنجلس
مرجع به انگلیسی
Department of Economics, University of Southern California, Los Angeles
سال
2005
کشور
ایالات متحده
تشریح شادی
دپارتمان علوم اقتصاد، دانشگاه Southern California ، لس آنجلس
داده‌های بررسی اجتماعی در مورد عوامل تعیین كننده شادی به ما چه می‌گویند؟ اول اینكه مدل نقطه تعیین روان شناسان خود بعنوان یك نقطه نامعلوم مد نظر است. وقایع زندگی درحیطه غیر مالی مثل ازدواج، طلاق و معلولیت شدید اثری ماندگار بر پدیده شادی داشته و به سادگی نمی‌توانند یك شخص متوسط را بطور موقت از اوج یا قعر نقطه تعیین شده زندگی بواسطه وجود عوامل ژنتیكی یا وراثتی و همچنین فاكتورهای شخصیتی منحرف سازند. دوم اینكه استنتاج اصلی اقتصاد‌دانها در حیطه مالی كه بر این مضمون استوار است كه «هرچه بیشتر بهتر» …، بر مبنای تئوری رجحان آشكار استوار بوده، كه خود یك تئوری مشكل ساز می‌باشد. افزایش درآمد و بنابر این افزایش كالاهایی كه در اختیار فرد قرار دارد،‌ افزایش ماندگار شادی را سبب نمی‌شود و این امر بواسطه اثر منفی آن در بكارگیری و انطباق با شادی و مقایسه اجتماعی این پدیده می‌باشد. نظریه بهتر در زمینه روانشناسی شادی بر این اساس می‌باشد كه انطباق و تطبیق اجتماعی این مسئله در حیطه غیر مالی كمتر از حیطه مالی است. چرا كه افراد نمی‌توانند این امر را پیش‌بینی نمایند كه به چه میزان انطباق و مقایسه اجتماعی این خصیصه، ممكن است سودمندی حاصله از شادی مورد انتظار را در حیطه مسایل مالی تحلیل ‌برد و بر این اساس آنها زمان بیشتری را به اهداف مالی خود اختصاص می‌دهند و اهداف غیر مالی مثل زندگی خانوادگی و سلامت كه شادی آنها را كاهش داده و آن را تحت‌الشعاع قرار داده است را نادیده می‌گیرند. بر این اساس لازم است سیاست‌هایی تدبیر شود تا با استفاده از رجحان‌های شخصی بهتر و مشخص شده نسبت به افزایش رفاه فردی واجتماعی اقدام گردد.
بر این اساس در تحقیق جاری عباراتی مثل شادی، سودمندی،‌ بهزیستی،‌ رضایت از زندگی و رفاه انتخاب شده كه با خصیصه تغییرپذیری خود بتوانند پاسخ به سوالات مرتبط را فراهم نموده و آنها را مورد ارزیابی قرار دهند، سوالاتی همانند آنچه كه از سال 1972 در بررسی اجتماعی عمومی آمریكا (GSS) پرسیده شد: با درنظر گرفتن همه این موارد بگویید این روندها امروزه چگونه به پیش می‌روند- آیا می‌توانید بگویید كه شما بسیار خوشحال هستید، نسبتاً خوشحال هستید و یا آنكه خوشحال نیستید؟ در زمینه قابلیت اطمینان، اعتبار و مقایسه پاسخهای داده شده به چنین پرسشهایی یك مقاله اصولی توسعه داده شده است. بر این اساس اجماع كلی آن است كه، گرچه این موارد بدون مشكل نیستند، ولی مفهوم دارند و به طور منطبقی در بین گروه‌های اشخاص قابل مقایسه می‌باشند. بر این اساس تمركز ما در این مقوله  بر روی عوامل تاثیرگذار بر پدیده شادی خواهد بود.
نقطه آغاز این بینش در حقیقت تئوری غالب بهزیستی و رفاه انسانها در روان شناسی و اقتصاد است. این مقاله قصد عنوان این مسئله كه در هر زمینه اتفاق آراء وجود دارد را نداشته اما در عین حال نظریه‌هایی كه در زیر توضیح داده می‌شود چیزی است كه احتمال دارد هر فردی بدان بعنوان نكته مركزی گرایشهای مربوطه مد نظر قرار دهد. بر این اساس تلاش می‌شود تا مزیت‌های كار در هر دو زمینه همراه با اطلاعات بررسی اجتماعی مشخص شود  تا بدینسان بتوان نظریه‌ای را شكل داد كه بر اساس آن چگونگی تفكر مردم در زمینه « احساس شادی» بیان گردد.
در روانشناسی گرایش شادی بسوی «نظریه نقطه تعیین» است. تصور می‌شود كه هر فرد دارای یك نقطه تعیین شادی می‌باشد كه از مسایل مرتبط با توارث و شخصیت وی حاصل می‌شود. وقایع زندگی مثل ازدواج، از دست دادن شغل، صدمه شدید یا بیماری ممكن است فرد را در بالا یا پایین این نقطه تعیین قرار دهد ولی در خلال زمان انطباق لذتها و شادیهای باعث می‌شود تا فرد به سطح اولیه خود باز گردد. یك نظریه نقطه تعیین كه نویسنده آن را بیان می‌كند این است كه شرایط زندگی واقعی در نظریه شادی نقش اندكی دارند.
در صورتی كه هدف فعالیت‌ عمومی پیشرفت بهزیستی و رفاه باشد، این نظریه بیان می‌كند كه سیاستهای‌ اقتصادی و اجتماعی بیهوده می‌باشند. هر ارزیابی كه برای پیشرفت شرایط اقتصادی یا اجتماعی انجام شود فقط می‌تواند اثری گذرا بر بهزیستی داشته باشد زیرا هر فرد بموقع به نقطه تعیین شده شادی خویش باز خواهد گشت. علاوه بر این، اگر نظریه نقطه تعیین صحیح باشد نه تنها  این احتمال وجود دارد كه سیاستهای عمومی غیر موثر باشند بلكه فرد نیز، برای پیشرفت بهزیستی خود كار، موارد اندكی را می‌تواند انجام دهد، مگر اینكه با یك روانشناس در این زمینه مشورت كرده باشد.
در مقابل، عقیده بر این است كه در اقتصاد، شرایط زندگی و بویژه رشد درآمد، اثرات ماندگاری مطلوبی را بر شادی خواهد داشت. ممكن است نظریه غالب به این صورت باشد كه «هرچه بیشتر بهتر».  به عنوان یك موضوع كلی اقتصاد‌دانها ترجیح می‌دهند درباره حالات شخصی ذهن نظریه سازی نكنند و فقط با رفتار مشاهده شده سرو كار داشته باشند. بحث آنها تحت عنوان «رجحان آشكار» این است كه اگر مشاهده شود كه فردی مجموعه‌ای از كالاهای مثلا X2 , Y2 را می‌خرد، هنگامی كه مجموعه دیگر X1,Y1  با توجه به درآمد شخص و قیمت‌های غالب نیز برای او قابل تامین باشد، آنگاه فرض می‌شود كه آن فرد X2 , Y2  را به X1,Y1   ترجیح می‌دهد و از اینرو آسوده‌تر می‌گردد. یك مفهوم اصلی این نظریه این است كه شخص می‌تواند با افزایش درآمد خود بهزیستی و رفاه را بهبود بخشد و بر این اساس آن دسته از اقدامات سیاسی كه هدف افزایش درآمد جامعه بعنوان یك مجموعه كلی را دنبال می‌كنند، به رفاه بیشتر منجر خواهد شد. با توجه بدین مقوله اینگونه مشخص می‌شود كه شادی علاوه بر شرایط مادی به شرایط دیگری هم بستگی دارد.  همچنین بر اساس فرضیات طویل‌المدت این تئوری در نظر گرفته می‌شود كه در صورتی كه درآمد به طور اساسی افزایش یابد آنگاه رفاه كلی در مسیر یكسان بحركت در خواهد آمد.
با توجه به آنچه دنبال می‌شود، عقیده نویسنده بر این است كه نه نظریه‌های روانشناسی و نه نظریه‌های اقتصادی با شواهدی گرد آمده مرتبط با این مطالعه در زمینه شادی سازگار نمی‌باشند و بر اساس این تجزیه و تحلیل نویسنده سعی دارد تا زمینه گسترش نظریه بهتری را فراهم سازد. كار تجربی نویسنده در اكثر قسمت‌ها، دیدگاه سیكل حیات،  بكارگیری تكنیك جمعیت شناسی آنالیز همكاران برای بررسی این مطالعه است. در این روند گروه یكسانی از افراد، هر سال  كه بسمت بزرگسال نزدیك می‌شوند، مورد نمونه قرار می‌گیرند. در اینجا عمومی سازی در مورد تجربه چرخه زندگی با پیگیری هر كدام از چندین گروه بالای 28 سال بین 2000-1972 كه تحت پوشش GSS هستند به دست آمده است. چون بعضی از گروه‌ها در 1972 در آغاز چرخه زندگی بزرگسالی بودند، در حالیكه بقیه در میان یا اواخر دوره بودند. بر این اساس امكان دارد كه با گرد هم آوردن بخش‌های مختلف تجربه چرخه زندگی كه با گروه‌های جوانتر وپیرتر نشان داده می‌شود، الگوهایی را در محدوده زندگی بزرگسالی كامل استنتاج كرد. تعداد كل نمونه مورد بررسی سالانه تقریباً 1500 است، بغیر از مابعد سال 1994 كه این میزان دو برابر شد. گاهی اوقات من میانگین‌های 5-2 سالانه را برای به حداقل رساندن مشكل اندازه كم نمونه به كار می‌برم. این مشكل هنگامی به وجود می‌آید كه نمونه كلی به ویژگی‌هایی از قبیل سن، جنسیت، سلامتی، وضعیت تاهل یا كار تقسیم می‌شود. سوال سه گزینه‌ای شادی هنگامی كه  به منظور محاسبه شادی به كار می‌رود بدین صورت درجه بندی می‌شود: از 3= بسیار شاد تا 1= نه خیلی شاد. این تقسیم بندی برای محاسبه میانگین شادی جهت زیرگروههای جمعیتی مختلف بكار برده می‌شود.
آیا نقطه تعیینی برای شادی وجود دارد؟
اجازه دهید كه با نظریه روانشناسی شروع كنم. مسئله بحرانی در اینجا این نیست كه هرگونه انطباق با وقایع زندگی اتفاق می‌افتد یا خیر، بلكه  مسئله آن  است كه آیا انطباق كامل در این بین وجود دارد، یعنی آیا افراد به سطح اولیه شادی بر می‌گردند و اگر چنین است این برگشت با چه سرعتی رخ می‌دهد. چندین مطالعه روانشناسی وجود دارد كه مشخص می‌كند با توجه به تجربیاتی مثل صدای بلند و جراحی زیبایی، انطباق لذت یا شادی كمتراز میزان كامل است و اینكه این تجربیات اثری ماندگار بر رفاه مردم دارد. شواهد بررسی كه در زیر ارائه می‌شود اذعان می‌‌كند كه علاوه بر این افرادی هستند كه در شرایط سلامتی یا تاهل كاملاً با تغییرات سازگار نمی‌شوند. نیاز به گفتن نیست كه صحبت من در رابطه با اثرات متوسط است. پراكندگی قابل توجهی در مورد میزان متوسط وجود دارد.
سلامت و شادی: مقاله اصلی كه به طور مكرر در كتاب روانشناسی به عنوان نشان دادن انطباق كامل با تغییرات شدید در سلامت بیان شده یك مطالعه سال 1978 است كه گزارش می‌كند قربانیان حادثه‌ مهم (فلج اندام و فلج كامل) شماره 29 هنگامیكه باگروهی از موارد كنترلی، با شماره 22، مقایسه می‌شوند «آنقدر كه انتظار می‌رفت ناشاد نیستند» تعداد نمونه دراین مطالعه بسیار كوچك است ولی درهیچ واقعه‌ای،‌ تحقیق مرتبط این نكته را در بر نخواهد داشت كه قربانیان حادثه به خوشحالی گروه كنترلی باشند. بر عكس قربانیان حادثه در مقایسه با كنترل‌های مرتبط «خودشان را به طور عمده كمتر شاد می‌دانند» نظریه نقطه تعیین فقط از طریق معرفی مقایسه‌های كاملاٌ متفاوت، بین قربانیان یك حادثه و موارد مشخص نشده «آنچه كه ممكن است انتظار رود» خود را حفظ نموده است.
وضعیت تاهل و شادی: بر خلاف ادعاهای نظریه نقطه تعیین كه توضیح می‌دهد شرایط زندگی هیچ اثر ماندگاری بر بهزیستی و رفاه ندارد، شواهد اندكی درباره تشكیل یا خاتمه تاهل وجود دارد كه نظریه نقطه تعیین را حمایت ‌كند. گرچه با استفاده از اطلاعات طولی آلمانی یك تحقیق گزارش شده جدید وجود دارد كه اثرات بر بهزیستی ازدواج یا بیوگی را بررسی می‌كند. با وجود آنكه این مورد بعنوان یك مقاله انتقادی در مورد مدل نقطه تعیین ارائه شده است، واقعاً موردی حمایت كننده است، به ویژه بدین علت كه ازدواج را مورد توجه قرار می‌دهد و نتیجه می‌گیرد: «به طور متوسط مردم سریعاً و كاملاً با ازدواج سازگار می‌شوند در حالیكه با بیوگی بسیار كند سازگار می‌شوند» (گرچه حتی در این زمینه سازگاری بعد از تقریباً 8 سال نزدیك به كامل شدن باشد).
آیا بهتر است؟
به نظریه اقتصادی بر می‌گردیم، یك مشكل اساسی با روش رجحان آشكار این است كه قضاوت در مورد شادی یك فرد از طریق توجهات شخصی انجام نمی‌شود بلكه توسط شخصی خارجی كه گزینه‌های مصرف فرد را مشاهده می‌كند تعیین می‌گردد. اگر كسی این دیدگاه را داشته باشد كه شخصی كه می‌تواند درباره احساسات بهزیستی قضاوت كند،‌ شخص مورد توجه است آنگاه باید به گزارشات تهیه شده فرد در مورد بهزیستی نگاه كرد. آیا شواهد بررسی از این دیدگاه حمایت می‌كنند كه درآمد و شادی با یكدیگر همراهند؟ پاسخ به این بستگی دارد كه آیا شخص به داده‌های برش عرضی ، توجه می‌كند یا سری زمانی. حمایت از فرضیه ارتباط مثبت از رگراسیون‌های نقطه‌ای از زمان حاصل می‌شود كه ارتباط مثبت و مهمی را بین درآمد و شادی، با و یا بدون كنترل عوامل دیگر یافته است. گرچه در چرخه زندگی هنگامیكه درآمد افزایش می‌یابد و سپس تعدیل می‌شود، شادی بدون تغییر باقی می‌ماند. برعكس این استنتاج كه درآمد و بهزیستی به همراه یكدیگر هستند.
آرمان و انطباق
چرا میزان انطباق با توجه به شرایط زندگی یا طبق چیزی كه روان شناسان «حیطه» می‌نامند متفاوت است؟ پاسخی كه من پیشنهاد می‌كنیم این است كه آرمان‌های افراد در هرحیطه به تغییرات در شرایط آنها واكنش می‌دهد. انطباق كامل بیان می‌كند كه آرمانها در حدی شبیه به شرایط واقعی تغییر می‌كنند. این چیزی است كه هنگامی كه درآمد تغییر می‌كند به نظر می‌رسد اتفاق می‌افتد. آرمان‌های مادی با درآمد افزایش می‌یابند و در نتیجه فرد به دستابی اهداف مادی نزدیكتر نمی‌شود و یا از آن دورتر نمی‌رود و بهزیستی نیز بدون تغییر است. كمتر از انطباق كامل به معنای این است كه آرمان‌ها كمتر از تغییر واقعی در شرایط فرد تغییر می‌كنند. اگر شرایط واقعی شخصی بهتر شود (ازدواجی موفق)، رسیدن بیشتر به هدف وجود دارد و بهزیستی افزایش می‌یابد.
تشریح شادی
اكنون می‌توانیم طرح كلی نظریه‌ای بهتر در این زمینه كه چگونه وقایع زندگی بر شادی اثر می‌گذارند را ببینیم. اجازه دهید با این مفهوم اقتصاد‌دانها شروع كنیم كه یك فرد نمونه یك عملكرد سودمندی یا شادی را با خود دارد مثل بهزیستی كه به شرایط متفاوت مالی یا غیر مالی یا حیطه‌های مرتبط  وابسته است. این شخص نمونه آرمان‌ها و  اهدافی معین و حالتی فعلی را برای دستیابی در هر حیطه دارا می‌باشد. شادی كلی فرد به نقصان بین آرمان‌ها و دستیابی در هر حیطه و اهمیت مربوطه هر حیطه در تابع سودمندی شخصی بستگی دارد.
پیشنهادات
سیاست اقتصادی برای پیشرفت بهزیستی به سمت تغییر محیط اجتماعی- اقتصادی  است ولی رجحان‌های شخصی را تغییر نمی‌دهد. سیاست‌های تجزیه و تحلیل فعلی برای پیشرفت سلامتی یا اختصاص زمان بیشتر به خانواده با شادی بیشتر سازگار است. ولی این تجزیه و تحلیل اذعان می‌كند كه رجحان‌ها نیز در زمینه سیاست مناسب هستند. رجحان‌های علتی كه از توجه سیاسی توسط اقتصاد‌های عمده خارج شده‌اند، به این علت است كه فرض می‌شود هر فردی بهترین قاضی علایق شخصی خود است. ولی اگر افراد بدون توجه به اینكه انطباق لذتی و مقایسه اجتماعی بر آرمان‌هایشان اثر دارد، تصمیم‌گیری كنند، این فرض دیگر قابل قبول نیست. هنگامی كه درك می‌شود، افرادی كه از عواملی كه انتخاب‌های آنها را شكل می‌دهد نا مطلع هستند، دیگر نمی‌توان بحث كرد كه آنها باموفقیت بهزیستی خود را به حداكثر می‌رسانند، زیرا احتمالاً زمان برای درك این توجه مهم به منظور ابداع ارزیابی‌هایی لازم است كه ممكن است به رجحان‌های غیر رسمی بیشتری نسبت داده شود.
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.
تماس با ما

اکنون آفلاین هستیم، اما امکان ارسال ایمیل وجود دارد.

به سیستم پشتیبانی سایت ایران ترجمه خوش آمدید.