مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

تلاش برای تصویب قانون سلولهای بنیادی پیشرفته

تلاش برای تصویب قانون سلولهای بنیادی پیشرفته

تلاش برای تصویب قانون سلولهای بنیادی پیشرفته – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه علوم اجتماعی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات رایگان

مطالعه 20 الی 100% رایگان مقالات ترجمه شده

1- قابلیت مطالعه رایگان 20 الی 100 درصدی مقالات 2- قابلیت سفارش فایل های این ترجمه با قیمتی مناسب مشتمل بر 3 فایل: pdf انگیسی و فارسی مقاله همراه با msword فارسی -- تذکر: برای استفاده گسترده تر کاربران گرامی از مقالات آماده ترجمه شده، قیمت خرید این مقالات بسیار کمتر از قیمت سفارش ترجمه می باشد.  

چگونگی سفارش

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه (شماره حساب) ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.com شامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر -- مقالات آماده سفارش داده شده عرفا در زمان اندک یا حداکثر ظرف مدت چند ساعت به ایمیل شما ارسال خواهند شد. در صورت نیاز فوری از طریق اس ام اس اطلاع دهید.

قیمت

قیمت این مقاله: 5 هزار تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده علوم اجتماعی - ایران ترجمه - irantarjomeh
شماره
3
کد مقاله
SOC03
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
تلاش برای تصویب قانون سلولهای بنیادی پیشرفته
نام انگلیسی
To File Pro-Stem Cell Legislation
تعداد صفحه به فارسی
10
تعداد صفحه به انگلیسی
3
کلمات کلیدی به فارسی
کلمات کلیدی به انگلیسی
مرجع به فارسی
مرجع به انگلیسی
سال
2003
کشور
ایالات متحده
”پیتر كوتوجیان“ بعنوان یك  نماینده مجلس خواستار تصویب تحقیقات جنینی و منع تولید مثل غیر جنسی می‌باشد.
بوستون- ”پیتر كوتوجیان“ بیاد می‌آورد كه سال قبل در اطاق استماع نشسته و به سخنان ”تراویس روی“ گوش می‌دهد كه چگونه مادرش برای خوابیدن بخود خروش می‌زد، چرا كه نگران پسرش بود. پسری كه با داشتن معلولیت نمی‌توانست هاكی بازی كند.
او تعدادی از كودكان را بیاد می‌آورد كه دارای دیابت حاد بودند. كودكانی كه وی معتقد بود علیرغم سن‌شان بالغ شده‌اند، چرا كه بدلیل معلولیت هرگز فرصتی برای بروز كودكی خود بدست نیاورده‌اند.
همچنین او درباره مادرانی می‌اندیشید كه مجبور بودند در حالیكه آرزوی راه رفتن مجدد را در سر می‌پرورانند در صندلی چرخ‌دار خود بمانند.
”والتام دموكرات“ اظهار می‌دارد،  این موارد مثالهای مقتدری از میزان احتمال و شرایط بالقوه برای تحقیقات سلولهای بنیادی می‌باشند. آنچه آنها گفته‌اند تمایل آنها به داشتن یك فرصت است.“
موارد فوق دلیل این امر می‌باشد كه چرا رئیس كمیته مراقبت بهداشتی مجلس در صدد وضع قانونی می‌باشد كه براساس آن تحقیقات سلولهای بنیادی جنینی را در ایالت مجاز شمرده ولی در مقابل عمل تولید مثل غیر جنسی را منع می‌نماید. این لایحه هیچگونه بودجه ایالتی را برای این كار در نظر نمی‌گیرد.
این قانون با شروع دوره مجلس در سال آینده در دستور كار قرار می‌گیرد.
كوتوجیان اظهار می‌دارد كه، ”كلیه موارد و شواهد علمی دال بر این موضوع است كه امیدهای بسیاری در جهت مداوای این بیماری و در نتیجه بهبود آسیبهای روحی ناشی از آن به میزان زیادی وجود دارد.“
افرادی كه از این قانون پشتیبانی می‌كنند آن را امری الزامی تلقی نموده و معتقدند كه قانون جاری در مورد جنین مبهم بوده و بصورت جنجال برانگیزی مانع از انجام تحقیقات می‌شود. البته با این وجود، برخی از شركتها و موسسات آكادمیك یا علمی در ماساچوست عمل تحقیق بر روی سلولهای بنیادی افراد بالغ را قبلا آغاز نموده‌اند.
سلولهای بنیادی كوچك بوده و بصورت غیرمتفاوت و یكسانی در جنین انسان، خون نوزاد تازه متولد شده، بند‌ ناف و برخی از بافتهای بزرگسالان بچشم می‌خورند. محققان بصورت عملی به سلولهای بنیادی جنین علاقه نشان می‌دهند چرا كه بنظر آنها اینگونه سلولها دارای پتانسیل توسعه بیشتری در مقایسه با سلولهای بنیادی افراد بالغ می‌باشند.
بر حسب نظر انستیتو بهداشت ملی، سلولهای بنیادی جنین دارای پتانسیل رشد در بسیاری از انواع سلولهای مختلف در بدن نظیر سلولهای ماهیچه، سلول قرمز خون یا سلول مغز می‌باشند.
دانشمندان اظهار می‌دارند كه این امر می‌تواند منجر به مداوای بیماریهایی نظیر پاركینسون، تصلب مضاعف و فلج شود.
به هنگامی كه كالیفرنیا در حال سرمایه‌گذاری 3 بیلیون دلاری در زمینه تحقیقات سلولهای بنیادی می‌باشد، حامیان این طرح اظهار می‌دارند كه ماساچوست نیز می‌بایست این عمل را انجام دهد.
”استیفن‌مولونی“ رئیس روابط عمومی و سیاستهای شورای بیوتكنولوژی ماساچوست تصویب قانون تحقیقات سلولهای بنیادی را آغاز راه می‌داند. ”مولونی“ اظهار می‌دارد كه چندین شركت سودآور و چند موسسه علمی نظیر مدرسه پزشكی هاروارد و بیمارستان كودكان در بین گروهی هستند كه این تحقیقات را انجام می‌دهند.
”مولونی“ می‌گوید، ”علم ما بسیار قدرتمند بوده و دارای مزیت و انباشتگی زیادی در مقایسه با هر مركز دیگری در جهان می‌باشد، اما ما خواستار تداوم رقابت و پیشرفت می‌باشیم. ما فكر می‌كنم می‌توانیم با زبان پشتیبانی از این مسئله بصورت مثبت این پیام را ارسال نمائیم كه ماساچوست برای انجام اینكار آماده و مهیا می‌باشد.
این شورا از تحقیقات سلولهای بنیادی جنینی پشتیبانی می‌نماید، ولی مخالف تولید مثل غیرجنسی انسان است.
قانونگذاران ما مشتاقند تا به بحثهای این زمینه گوش فرا دهند.
”سن‌روبرت‌آنتینیونی‌“ اظهار نموده است كه، ”من تصور می‌كنم این برای ما یك فرصت می‌باشد كه بتوانیم بسیاری از بیماریها و امراض مزمن را مورد خطاب قرار دهیم. امراضی كه در غیر این صورت، چنانچه شرایط این تحقیقات وجود نداشت، نمی‌توانستیم بدانها دست یابیم.“
قطعات یدكی سوپرمن: درمان سلولهای بنیادی بنظر نمی‌تواند بزودی در دسترس ستاره فلج آمریكایی ”كریستوفر ریوی“ قرار گیرد. او چشم براه كلیه تحقیقاتی می‌باشد كه بر وری جنین زنان انجام می‌پذیرد.
با توجه به میانگین سرانه طول عمر آمریكائیان كه بین 75 الی 80 سال می‌باشد، مراقبت و همچنین انجام هر عملی كه منجر به افزایش كیفیت زندگی افراد در حال حاضر و آینده می‌شود وظیفه ما بشمار می‌آید. فاكتور اساسی در این میان آن است كه با سلولهای بنیادی جنین انسان چه كنیم.
این سلولها پتانسیل درمان بیماریها و مواردی در محدوده نارسائیهایی از قبیل پاركینسون، تصلب مضاعف، بیماریهای قلبی، آلزایمر، بیماری لوگریت، و حتی جراحتهای مربوط به نخاع(نظیر جراحت من) را دارند. آنها بنام كیت خود درمان بدن خوانده شده‌اند.
پتانسیل فوق‌العاده آنها در كشف اخیر نهفته است. البته باید توجه داشت كه قبل از آنكه آنها را به خط مقدم جبهه نبرد با بیماریها فرستاد می‌بایست تحقیقات پایه‌ زیادی را به انجام رساند. اما نباید هیچگونه مانعی را در راه بررسی مسئولانه احتمالات آنها بوجود آورد. تا انتهای این تحقیقات، دولت فدرال از طریق موسسه ملی بهداشت می‌بایست بودجه و امكانات نظارت بر این پروژه را فراهم آورد. این امر موجب جلوگیری از سوء استفاده‌های شركت‌های سودجو گردیده و همچنین از ایجاد مخفی كاری و رقابت مخرب بین لابراتورهای مختلف جلوگیری نموده و اطمینان می‌دهد كه امر تحقیقات تا نهایت امكان پیشرفت علمی دارد. آزمایشات انسانی می‌بایست یا در كمپ NIH صورت پذیرد و یا در تاسیسات درمانی كه كاملا تحت نظارت هستند.
خوشبختانه، سلولهای بنیادی بسادگی در دسترس بوده و به آسانی قابل حصول می‌باشند. در زایشگاهها، به زنان در رابطه با جنین بارور غیرقابل مصرف حق انتخاب داده می‌شود: یعنی آنكه هم جنین را می‌توان دور انداخت و هم برای تحقیقات و یا استفاده‌های زیاد آینده اهدا كرد. تحت نظارت NIH، به دانشمندان اجازه داده می‌شود تا از جنین زنانی كه بدین امر رضایت می‌دهند استفاده كنند. این فرآیند بی‌انتها نبوده و در خلال یك یا دو سال می‌توان میزان كافی از جنین را جمع آوری نمود و در اختیار محققین قرار داد. به همین دلیل ممنوعیت تحقیقات سلولهای بنیادی جنین انسان، كه همراه با كمكهای مالی دولت فدرال خواهد بود، می‌بایست هر چه زودتر برداشته شود.
اما چرا استفاده از جنینی كه تاكنون دور انداخته می‌شد بطور ناگهانی اینچنان بعنوان یك موضوع مهم مطرح می‌شود؟ آیا از نظر اخلاقی برای زنان بهتر می‌باشد تا جنین بی‌مصرف خود را اهدا كنند و یا آنها را بمانند آشغال بدور بیاندازند آن هم در حالیكه می‌تواند هزاران زندگی را نجات دهد؟
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.
تماس با ما

اکنون آفلاین هستیم، اما امکان ارسال ایمیل وجود دارد.

به سیستم پشتیبانی سایت ایران ترجمه خوش آمدید.