مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

سیستم دفاع موشکی کی ام سام

سیستم دفاع موشکی کی ام سام

سیستم دفاع موشکی کی ام سام – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir

مقالات ترجمه شده آماده گروه هوا فضا
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

 

مقالات هوافضا - ایران ترجمه - Irantarjomeh

 

شماره
۰۶
کد مقاله
SPC06
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir
نام فارسی
سیستم دفاع موشکی کی ام – سام
نام انگلیسی
KM-SAM Defense Missile System
تعداد صفحه به فارسی
۸
تعداد صفحه به انگلیسی
۴
کلمات کلیدی به فارسی
دفاع موشکی، سام، کی ام
کلمات کلیدی به انگلیسی
KM-SAM, Defense, Missile
مرجع به فارسی
اطلاعات دفاعی و نظامی – اینترنت
مرجع به انگلیسی
Defense and Military Information – Internet Data Collection
کشور

 

سیستم دفاع موشکی کِی‌اِم-سام[۱]

مدل
کوتاه برد[۲]، زمینی[۳]، پیشرانه‌ی (سوخت) جامد[۴]، سامانه‌ی دفاع موشکی صحنه‌ی نبرد[۵].

 

روند پیشرفت و توسعه

مطابق مستندات، پروژه‌ی مدل کِی‌اِم-سام (یا اِم-سام[۶]) به رهبری کره‌ی جنوبی و توسط آژانس توسعه‌ی دفاع[۷] در سال ۱۹۹۸ شروع شده و پیمانکار اصلی آن، شرکت صنایع دفاعی و ساخت تجهیزات هوافضای اِل‌آی‌جی نِکس‌وان[۸] کره‌ی جنوبی است. در سال ۲۰۱۰، طرح اولیه‌ی این پروژه بر مبنای پروژه‌‌ی سام-ایکس[۹] و با استفاده از طرح موشک آمریکایی «پاتریوت» و موشک‌های پی‌اِی‌سی-۳[۱۰] و به منظور جایگزینی موشک‌های اِچ‌اِی‌دابلیو‌کِی[۱۱] و نایکی هرکولس[۱۲] آغاز شد. خبر خرید موشک‌های پاتریوت دست دوم از آلمان نخستین بار در سال ۲۰۰۲ منتشر شد و پس از مذاکرات و رای‌زنی‌های طولانی مدت میان دو دولت‌، در نهایت در سال ۲۰۰۶ این موشک‌ها فروخته شد.

 

تشریح

در سال ۲۰۰۷ از موشک جدیدی رونمایی شد که بنا بر مستندات، فایل پیش نمایش[۱۳] موشکی با کد یگانی کِی‌-سام بود. با وجود این‌که سیستم موشکی به کار گرفته شده، ترکیبی از ادوات شرکت‌های مرجع مختلف بود، ولی طراحی این موشک بسیار به موشک کوتاه برد روسی اِس-۴۰۰ شباهت داشت. طبق گزارش اِی‌دی‌دی، طول این موشک ۴٫۶۱ متر، قطر بدنه ۰٫۲۸ متر و وزن پرتابی آن ۴۰۰ کیلوگرم است. در دم انتهایی موشک چهار پره‌ی مثلثی‌شکل با لبه‌ی مورب[۱۴] قرار گرفته است و به احتمال زیاد وظیفه‌ی کنترل مسیر پرواز موشک بر عهده‌ی آن‌هاست. موشک دارای سیستم هدایت اینرسی[۱۵] در میانه‌ی مسیر[۱۶] است که از طریق آن دستورها و فرمان‌های رسیده قابلیت به روز رسانی دارند. پیش‌بینی می‌شود که در این موشک از یک رادار اکتیو مجهز به پایانه‌ی جستوجوگر هدف[۱۷] نیز استفاده شده است.

 

وضعیت

نخستین و دومین آزمون پرواز کِی‌اِم-سام به ترتیب در فوریه و نوامبر ۲۰۰۵ گزارش شد. هم‌چنین گفته می‌شود که در عمل تعداد بیش‌تری آزمون پرواز انجام شده ولی از این آزمون‌ها خبری منتشر نشده است. آخرین آزمون مخابره شده نیز به می ۲۰۰۹ بر می‌گردد. شنیده‌ها حاکی از این مطلب است که حدود هفت یا هشت آزمون پرواز دیگر نیز تا آخر دسامبر ۲۰۱۱ انجام شده است. پیش‌بینی می‌شود که برای اعزام این سیستم موشکی به میدان‌های نبرد، به حدود چهار تا شش کامیون حامل پرتابگر الکترونیکی[۱۸] (تی‌ای‌اِل[۱۹]) مجهز به سیستم راداری درگیرشونده و سیستم کنترل آتش نیاز باشد.
[۱] KM-SAM
[۲] short range
[۳] ground based
[۴] solid propellant
[۵] theatre defence missile system
[۶] M-SAM
[۷] Agency for Defence Development
[۸] LIG NEX1
[۹] SAM-X
[۱۰] PAC-3
[۱۱] HAWK
[۱۲] Nike Hercules
[۱۳] mock-up
[۱۴] clipped-tip delta tail fins
[۱۵] inertial guidance
[۱۶] midcourse
[۱۷] active radar terminal seeker
[۱۸] Transporter-Erector-Launcher
[۱۹] TEL

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.