مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

لیزر جنگی هوابرد اِی‌ تی‌ اِل

لیزر جنگی هوابرد اِی‌ تی‌ اِل

لیزر جنگی هوابرد اِی‌ تی‌ اِل – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir

مقالات ترجمه شده آماده گروه هوا فضا
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

 

مقالات هوافضا - ایران ترجمه - Irantarjomeh

 

شماره
۲۶
کد مقاله
SPC26
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir
نام فارسی
لیزر جنگی هوابرد(اِی‌تی‌اِل)
نام انگلیسی
Airborne Tactical Laser (ATL)
تعداد صفحه به فارسی
۵
تعداد صفحه به انگلیسی
۳
کلمات کلیدی به فارسی
لیزر، هوابرد، اِی‌تی‌اِل
کلمات کلیدی به انگلیسی
Airborne, Laser, ATL
مرجع به فارسی
اطلاعات دفاعی و نظامی – اینترنت
مرجع به انگلیسی
Defense and Military Information – Internet Data Collection
کشور

 

لیزر جنگی هوابرد[۱] (اِی‌تی‌اِل[۲])

تشریح

در سال ۱۹۹۷، شرکت بوئینگ به ارتش و نیروی دریایی آمریکا پیشنهاد کرد که یک سیستم تسلیحاتی لیزر جنگی هوابرد که قابلیت حمل با هواپیما و بال‌گرد را نیز دارد، ساخته و از آن برای مقابله علیه هواپیماهای پرواز کننده در ارتفاعات کم، پهبادها و موشک‌های کروز استفاده شود. در ادامه‌ی پیشنهاد بوئینگ، به ضرورت توانایی جانبی این سیستم در شلیک به خودروها و سازه‌های نظامی نیز اشاراتی شده بود. در متن اولیه‌ی این پیشنهاد ذکر شده بود که پنج تا هفت مورد از ماژول‌های اصلی لیزرها می‌بایست با توجه به برنامه‌ی یال-۱اِی[۳] انتخاب و با هم ترکیب شوند تا به کمک آن‌ها سلاحی لیزری با توان ۳۰۰ کیلووات حاصل شود. هم‌چنین می‌توان برای این منظور از لیزرهای شیمیایی اکسیژن ید[۴] (کویل[۵]) استفاده شده در برنامه‌ی یال-۱اِی استفاده کرد و توانایی شلیکی سیستم را به ۱۰ شلیک با برد ۱۰ تا ۲۰ کیلومتر ارتقا داد.

ستاد فرماندهی عملیات ویژه‌ی ارتش آمریکا[۶] در حال پیش‌برد یک برنامه‌ی مبتنی بر تکنولوژی‌های پیشرفته است و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا اواخر سال ۲۰۰۷ می‌بایست این برنامه وارد فاز آزمون‌های عملیاتی شود. ارتش آمریکا قصد دارد تا یک آزمون پروازی با سیستم اِی‌تی‌اِل را که احتمالاً توان ۷۵ کیلووات خواهد داشت، انجام دهد. پیش‌بینی شده است که نصب این سیستم در یک هواپیمای سی-۱۳۰ انجام گیرد و سیستم تخلیه‌ی گازهای هواپیما و موشک با هم یکی شوند. طی گزارشی در سال ۲۰۰۳، مشخص شد که پرتوهای لیزری این سیستم تسلیحاتی را می‌توان درست شبیه به مکانیزمی که در هواپیماهای یال-۱اِی به کار رفته است، توسط یک چانه‌ی نصب شده بر روی برجک آتش‌افشان[۷] هدایت کرد.
[۱] Airborne Tactical Laser
[۲] ATL
[۳] YAL-1A
[۴] Chemical Oxygen Iodine Laser
[۵] COIL
[۶] US Army Special Operations Command
[۷] chin-mounted turret

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.