كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین – ایران ترجمه – Irantarjomeh
كار آفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: چالشها و استراتژیها – فلیپین – بخش 7 كتاب كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: چالشها و استراتژیها
مقالات ترجمه شده آماده گروه مدیریت – بازرگانی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات رایگان
قیمت
قیمت این مقاله: 20000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)
توضیح
بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
شماره |
83 |
کد مقاله |
MNG83 |
مترجم |
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh |
نام فارسی |
كار آفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: چالشها و استراتژیها – فلیپین – بخش 7 كتاب كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: چالشها و استراتژیها |
نام انگلیسی |
Entrepreneurship and Innovation in the Knowledge-based Economy – Philippines |
تعداد صفحه به فارسی |
63 |
تعداد صفحه به انگلیسی |
50 |
کلمات کلیدی به فارسی |
كارآفرینی ، نوآوری ، اقتصاد دانش محور |
کلمات کلیدی به انگلیسی |
Entrepreneurship , Innovation , Knowledge-based Economy |
مرجع به فارسی |
سازمان بهرهوری آسیا – كتاب كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور |
مرجع به انگلیسی |
Asian Productivity Organization |
سال |
2003 |
کشور |
ژاپن |
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
كار آفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: چالشها و استراتژیها – فلیپین
فیلیپین در اقتصاد دانش محور: تغییرات و چالشها
همانند دیگر همسایگان عضو گروه آسآن (ASAN)، فیلیپین در مركز این گروه قرار گرفته است. كشورهای ASAN دارای معاملاتی با اتحادیه اروپا میباشند و بر این اساس استرالیا و نیوزلند درخواستی را برای پیوستن به اتحادیه افتا (AFTA) صادر نموده كه در حقیقت چگونگی شكل یافتن یك اتحادیه ASAN جدید به اضافه سه كشور عضو این گروه شامل چین، ژاپن و جمهوری كره شكل گرفته است.
دولت فیلیپین هم اكنون بطور كامل طلوع اقتصاد دانش محور یا اقتصاد جدید را درك نموده است. اداره تجارت و صنایع (DTI) دولت بر این اساس اعتقاد دارد كه اقتصاد جدید میبایست بعنوان یك نیروی دارای قدرت كامل برای تداوم رشد و توسعه فیلیپین مطرح شود و با توجه بدین موضوع بر روی ارتقا، انتشار و پشتیبانی از این خصیصهها متمركز شده است. این كشور بعنوان یكی از بهترین كشورهایی در جهان مطرح است كه دارای كاركنان یا كارگران دانش محور كره زمین میباشد. این كاركنان دانش مدار دارای مهارتهای لازم برای انجام عملیات خاص در جهت سوق اقتصاد جدید به سمت جلو میباشند. درخلال ده سال آتی، بازار برای خدمات IT و تجارت الكترونیك در سطح جهانی دارای ارزشی بالغ بر بیلیونها دلار خواهد بود و بر این اساس كاربران اینترنت در هر 5 سال ده برابر میگردند. شركت مشاورهای آندرسون اینگونه ارزیابی نموده است كه سطح معاملات تجارت الكترونیك جهانی تا سال 1999 به تا 150 بیلیون دلار نایل میشود. این بازار بر اساس پیش بینیهای این سازمان به میزان 700 بیلیون دلار در طی 5 سال آتی خواهد رسید كه 80% از حجم در زمینه معاملات تجاری به تجاری (B2B) خواهد بود.
در ناحیه آسیا – پاسفیك B2B و هزینههای مرتبط با آن در حدود 30 بیلیون دلار در سال 2000 برآورد شده است كه این آمار تا میزان برآورد سال 2004، یك تریلیون دلار، میبایست پیشرفتی برابر با 300 درصد در سال را تجربه نماید. مجله فورچون اینگونه پیش بینی مینماید كه بازار B2B جهانی قابلیت دسترسی به 7 بیلیون دلار تا سال 2004 را خواهد داشت كه از این میزان كشورهای آسیا – پاسفیك در حدود 14% از این مبلغ را در اختیار دارند.
بخش خدمات IT كه بعنوان بخش برجسته بازار فیلیپین مد نظر میباشد بر اساس انتظارات و بر حسب نقطه نظرات مك كینسی و كو كسب به میزان 2/142 بیلیون دلار در سال 2008 درآمد خواهد داشت. خدمات فعال IT به آن دسته از خطوط مشاغلی اشاره دارد كه بتوان آن را از طریق تكنولوژی اطلاعات انتقال داد. این دسته از مشاغل عبارتند از:
خدمات منابع انسانی (44 بیلیون دلار)
تعاملات با مشتری (33 بیلیون دلار)
جستجوی داده، جامعیت و مدیریت و معدن (18 بیلیون دلار)
آموزش از راه دور (15 بیلیون دلار)
خدمات مالی و حسابداری (15 بیلیون دلار)
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
مشاغل منبع یابی سرویس الكترونیك جهانی
شغل منبع یابی خدمات الكترونیكی جهانی بر حسب انتظارات رشدی به میزان 166 بیلیون دلار در سال 2002، در مقایسه با 33 بیلیون دلار سال 1993، خواهد داشت. بر حسب نقطه نظرات موسسه تامین منابع آنسوی سازمانی ایالات متحده این حجم قابل تحصیل میباشد. اداره بازرگانی و صنایع نسبت به مشخص نمودن مشاغل منبع یابی خدمات الكترونیك اصلی ذیل كه در آن این كشور دارای مزیتهای قابل توجهی میباشد اقدام نموده است:
-
خدمات مركز تلفن یا مكالمه
در فیلیپین 23 مركز ارائه دهنده خدمات تلفنی عمده خارجی وجود دارند. بر اساس دادههایی كه بوسیله فدارسیون مكالمات فیلیپین گردآوری شده است، (نوامبر 2001) فدراسیون IT و خدمات الكترونیكی همراه با مراكز تلفن و بخشهای مربوط بدان، هم اكنون 3000 صندلی موجود میباشند كه در مقایسه با 2 سال قبل این میزان تنها 1000 صندلی میبود.
در طی آغاز بكار این فدراسیون مراكز تلفنی سرویسهای ایمیل و پشتیبانی از مكالمه را ارائه نمودند كه همراه با سرویسهای پشتیبانی فنی میبود. این خدمات نهایتاً بگونهای گسترده شد كه در كلیه نقاط كشور قابل دسترسی بود بر این اساس این خدمات شامل موارد ذیل میباشند: خدمات صوتی، ایمیل و خدمات مربوط به وب سایتهای اینترنتی. مراكز تماس فیلیپین از آن موقع به بعد نسبت به توسعه امكانات خود برای هر موضوع و هرگونه تعامل با مشتری اقدام نمودند كه حوزههای كاری آنها با گسترش در حوزههای سرویسهای مسافرتی، سرویسهای مالی و پشتیبانی مشتریان و همچنین پشتیبانیهای تجاری به تجاری بصورت آنلاین به حیات خود ادامه میدادند.
تكنولوژیهای رده جهانی نیز در تعاملات مرتبط با خدمات صوتی، مدیریت ایمیل و معاملات وبی بكار گرفته شدهاند. برخی از این تكنولوژیها عبارتند از:
تكنولوژیهای CRM
سیستمهای پاسخگویی صدای محاورهای (IVRS)
تكنولوژیهای جامعیت تلفنی كامپیوتری (CTI)
سیستمهای مدیریت مكالمه
سیستمهای نظارت و ثبت كیفیت بصورت اتوماتیك
بیش از 80 % از مشتریان خارجی در ایالات متحده مستقر میباشند و بقیه آنها در كشورهای مختلف اروپایی استقرار دارند ( عمدتاً انگلستان، استرلیا و سنگاپور).
شركتهایی كه هم اكنون در لیست ورود به مكالمه فیلیپین به سر میبرند متعلق به شركتهای رده جهانی كه شامل 500 شركت سطح بالا میباشند بوده كه خود بعنوان بزرگترین بازیگران عرصه جهانی در بخش تكنولوژی سطح بالا هستند.
-
نسخه برداری پزشكی
نسخه برداری پزشكی (MT) و مشاغل مربوط بدان در ایالات متحده هم اكنون دارای ارزش 10 میلیون دلار تا 25 میلیون دلار بطور سالیانه همراه با رشد 15% میباشند. هم اكنون شركتهای بیشتری در آمریكا تلاش دارند تا نسبت به راه اندازی دفاتر ماهوارهای خود در فیلیپین اقدام نمایند.
مشاغل MT، كه برای مواردی نظیر بیمه و دادخواستهای مربوط به انجام عمل سوء در ایالات متحده میباشند شامل مستند سازی تاریخچه پزشكی بیماران هستند. از آنجایی كه هیئت سرمایه گذاری فیلیپین این مشاغل را بعنوان صنعت پیشرو طبقهبندی نموده است، بر این اساس از یك مالیات ده ساله معاف بوده و همچنین از مشوقهای مالیاتی دیگری نیز برخوردار میباشند.
پروژههای فیلیپین نشان دهنده رشد قابل ملاحظهای بواسطه وجود منابع انسانی غنی میباشد.
-
انیمیشن
اداره تجارت و صنایع فیلیپین یك افزایش قابل ملاحظه در صنعت انیمشن در خلال ده سال گذشته را گزارش نموده است. شركتهای خارجی صادر كننده صنعت انیمشن نه تنها نیازمند ساخت فیلم میباشند بلكه نیاز به صنایع تلویزیونی، ادوات آموزشی و بازیهای رایانهای نیز در تجارت آنها وجود دارد. متخصصین امر انیمیشن فیلیپین قابلیت كار بصورت زمان حقیقی در اینترنت را دارا میباشند.
-
فرآیند تجاری یافتن منابع خارج از سازمانی
شركتهای بزرگ خارجی فرآیندهای تجاری یافتن منابع خارج از سازمان را بصورت یكنواخت و آهسته پیگیری میكنند و بر این اساس سعی دارند تا موقعیتهای ارزانتر برای تولید محصولات خود، نظیر كشور فیلیپین، را دریابند. این روالهای تجاری شامل مدیریت منابع انسانی، حسابداری، تبدیل داده، خرید و كنترل انبار میباشد.
-
توسعه نرم افزار
شركتهای خارجی از عملكرد ارائه خدمات یافتن منابع خارج از سازمانی در فیلپین اظهار رضایت مینماید. فیلیپین دارای فرصت قدرتمندی در زمینه توسعه نرم افزاری با استفاده از منبع یابی خارجی میباشد.
فیلیپین قابلیت حفظ رهبری بازار در زمینه خدمات IT بواسطه دلایل ذیل را دارا میباشد:
این كشور بعنوان سومین كشور بزرگ انگلیسی زبان مطرح میباشد كه پس از هند دارای رتبه دوم در زمینه مهارت IT است. هزینه كارگران رشته تكنولوژی در فیلیپین تنها در حدود 16% الی 25% در مقایسه با هزینههای ایالات متحده است.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
وضعیت مدیریت دانش در سازمانهای مستقر در فیلیپین
بهنگامی كه هیچ گونه اجماعی در زمینه تعریف مدیریت دانش وجود ندارد، معنی مرتبط با آن را میتوان از آنچه قبلاً در انجام آن تلاش شده است به دست آورد (سوپان اسكو، 2002).
بعنوان یك فرآیند، مدیریت دانش فعالیتهای زیر را تحت پوشش خود قرار میدهد:
روال تولید، كه شامل ساخت، تطبیق، اكتساب و تركیب میباشد.
كد گذاری، كه شامل تحصیل دانش است بصورتی كه دیگران بتوانند از آن بهره جویند.
انتقال، بصورتی كه دانش طبقه بندی شده را بتوان از یك منبع به منبع دیگر انتقال داده و یا از یك نقطه به یك نقطه دیگر جابجا نمود.
با توجه بدین تعریف، وضعیت مدیریت دانش در شركتهای فیلیپین چگونه میباشد؟ در سپتامبر 2001، انجمن مدیریت شخصی فیلیپین نسبت به انجام برخی از مطالعات در این خصوص اقدام نمود كه هدف از آنها تعیین میزانی میباشد كه در آن شركتهای فیلیپینی بصورت آشكار قادر به مدیریت دانش بوده و ارتباط بین مدیریت دانش و عملكرد مشخص میگردد.
این مطالعه وجود شكاف بین شناسایی موارد مهم مدیریت دانش و تلاشهای حقیقی به سمت تحصیل این مورد را مشخص نموده است. بیش از 75% از شركتهای تحت مطالعه اهمیت مدیریت دانش در سازمانهای خود را ذكر نمودهاند، با این حال تنها 62% گزارش نمودهاند كه شركتهای آنها در این زمینه تلاشهایی را انجام دادهاند (سابپنكو، 2001).
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
كابردهای مدیریت دانش محور – تجارت الكترونیك در فیلیپین
بخش دولتی
تكنولوژی اطلاعات و شورای تجارت الكترونیك (ITECC)
شورای تكنولوژی اطلاعات و تجارت الكترونیك در سال 2001 بعنوان مجموعه سیاست گذار و تنظیم كننده دستورالعملها مشغول به كار گردیده تا بر این اساس اطمینان لازم در خصوص اعمال رویههای یكسان در بین كلیه بخشهای تولیدی با توجه به IT حاصل شود. این شورا به وسیله رئیس جمهور فیلیپین رهبری شده كه وی مسئول نظارت بر اجرای دستورالعملهای ITECC و توسعه ICT در كشور میباشد.
نگرش شورای فوق الذكر در فیلیپین اجرای سیاستهای تجارت الكترونیك و ابقای یك جامعه الكترونیك میباشد كه در آن شهروندان در محیطی زندگی كنند كه دسترسی به تكنولوژیهای دارای كیفیت بالا را داشته و در عین حال از تحصیلات شایسته، خدمات كارآمد دولتی، موفقیتها، منابع بالاتر و مورد نیاز زندگی بهرهمند گردیده و در نهایت روش بهتر زندگی انسانها در آن ترغیب و تشریح گردد.
نگرش یك فیلیپین الكترونیكی بر مبنای 5 استراتژی كه دارای اهمیت یكسان میباشد استوار است:
توسعه كشور به عنوان یك ارائه دهنده خدمات ICT در رده جهانی
ارائه خدمات دولتی به سهامداران آنلاین
بوجود آوردن دسترسی اینترنتی قابل حصول برای كلیه بخشهای جامعه
توسعه یك نیروی كار دارای توان و مهارت ICT
بوجود آوردن یك محیط دارای قاعده و مقررات مرتبط با تجارت الكترونیك
همراه با این استراتژیها،ITECC نسبت به بوجود آوردن 5 كمیته جهت تمركز بر روی هر یك از این استراتژیها اقدام نموده است و برای این كار دست به بوجود آوردن سیاستها و رویههای نظارتی، جهت نیل به هر یك از این اهداف، زده است. این 5 كمیته عبارتند از كمیته توسعه تجارت، كمیته پیاده سازی دولت الكترونیك، كمیته زیر ساختار اطلاعاتی، كمیته توسعه منابع انسانی و كمیته قواعد و مقررات مربوطه. یك كمیته جانبی ششمی نیز وجود دارد كه بنام كمیته ارتباطات خوانده شده و مسئول اشاعه اطلاعات و پشتیبانی از مقولههای مربوط به ITECC و ICT میباشد.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
دولت الكترونیك
قانون تجارت الكترونیك یا معاهده 8792، كلیه موسسات دولتی را وادار مینماید تا نسبت به اعمال و انطباق موسسات خود با تجارت الكترونیك در ظرف دو سال اقدام نمایند. در اینجا برخی از رهنمودهای تجارت الكترونیك موسسات مختلف ذكر میگردد:
ثبت از طریق كمیسیون امنیتی و تبادل فیلیپین (SEC- IREGISTER)
كمیسیون روابط امنیتی و تبادلات فیلیپین (SEC) راحتی ثبت آنلاین را از طریق SEC- IREGISTER و از طریق سیستم ثبت شركت بر پایه وب عرضه نموده است.
همیاری مشتریان و سیستم شبكه اطلاعات
این سایت به منظور ارائه تعاملات بین مشتریان، تولید كنندگان و سازمانهای مربوطه بعنوان بخشی از هدف BTRCP توسعه یافته است.
سیستم پیگیری مطالبات
این سیستم امكانات آنلاین به منظور كمك در پرس و جوها و موارد مرتبط با كاربردهای اعتباری مالیاتی را طراحی و پیاده سازی شده است.
GOV.PH محدوده ریجستری
این محدوده ثبت ریجستری برای دولت فیلیپین GOV.PH معروفیت دارد.
دهكده اطلاعات بهداشتی الكترونیكی
بهداشت الكترونیكی به منظور بوجود آوردن یك منبع اطلاعاتی در چارچوب اینترنت بوجود آمده است كه هدف از آن پرورش مفاهیم مرتبط با آن در محیط الكترونیك میباشد. این ایده در حقیقت مهیا كننده یك فروشگاه تك مرحلهای برای محققین به منظور جستجوی اطلاعات كلی در زمینه بهداشت میباشد كه آنها را قادر میسازد با منابع اطلاعات محلی و بین المللی در ارتباط باشند.
شبكه آنلاین علوم
این سایت برای دانشجویانی طراحی گردیده است كه در صدد ثبت نام در دورههای علوم و تكنولوژی هستند و همچنین برای موسساتی مفید میباشد كه عرضه كننده دروههای علوم و تكنولوژی میباشند.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
مدیریت دانش در مجلس نمایندگان
مجلس نمایندگان حاوی اطلاعات بسیار گسترده و مهمی میباشد. امور مرتبط با قانون گذاری، هزاران صفحه در مقولههای تحقیقاتی، مقولههای مختلف، گزینههای قانونی و مرسولههای دیگر كه نمیتوان به شرح كامل مصوبات و لوایح آن پرداخت، در كمیتههای مختلف این مجلس تصویب میگردد. بر این اساس مشكلی كه وجود دارد یافتن و دسترسی به این موضوعات به وسیله ذیل است:
پیگیری دستی
هر یك از گروههای مرتبط با كمیتهها و واحدهای این مجلس میبایست با موضوعات خاصی كار نموده تا آنكه بتوانند فرآیندهای مختلف را به پیش ببرند. بر این اساس نسخههای اولیه لوایح بوسیله واحد لایحه نویسی مورد بررسی قرار گرفته و مقولههای آن پر میگردد و سپس تحت نظارت سیستم كمیته مربوطه كه حاوی متخصصین و طرفهای ذینفع در این موضوع میباشد تشكیل شده و مورد بررسی قرار میگیرد. این موارد پس از انجام این مرحله برای بحث و مباحثات مختلف به افراد دیگری واگذار میشود. افراد عضو كنگره میبایست كاركنان خود را به دفاتر مختلفی در باتاسان پامباسا (مجلس ملی) بفرستند تا آنكه تغییرات حقیقی بوجود آمده در خصوص پیشنهادات قانونی را دریافته و اطلاعات كافی را در این خصوص به دست آورند.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
دپارتمان تجارت و صنعت IT (HELP DESK/CONSUMERNET)
وب سایت اینترنتی HELP DESK/CONSUMERNET به آدرس اینترنتی www.IThelpdesk.ph در اواخر مارس 2001 در روز یادبود بكارگیری اینترنت توسط هیئت سرمایه گذاری راه اندازی شد. لزوم استفاده از چنین وب سایتی پس از برنامه كاری R.A..8792 (كانون تجارت الكترونیك) در ژوئن 2000 درك گردید.
این برنامه به عنوان یك سیستم تسهیلات مركز مكالمه برای واحد تجارت و صنعت (DTI) میباشد كه موضوعاتی همانند موارد مرتبط با تجارت الكترونیك را تحت پوشش قرار میدهد و حوزهای را در بر دارد كه بر اساس نقطه نظرات یا موسسات دولتی تمایل چندانی در حركت در آن عرصه ندارند. سایت HELPDESK اطلاعات مربوط به ICT را به عموم مردم ارائه مینماید و همچنین روالهای پرس و جو و پاسخگویی از طریق ایمیل و سیستمهای پستی را نیز در بر دارد. این سیستم نسبت به انجام پرس و جوها، بررسی آنها و مراجعه و پاسخگویی به آنها اقدام مینماید، روالهایی كه معمولا موسسات دیگر رغبتی برای انجام آن نشان نمیدهند.
بیانترید: بزرگترین جامعه تجاری مجازی در فیلیپین
مدیر ارشد اجرایی بیانترید، كه یك جامعه تجاری آنلاین بشمار میآید، عقیده دارد كه معاملات آنلاین، نظیر مزایدههای اینترنتی، باعث تحصیل دستاوردهای بهتری در مقایسه با روشهای سنتی میگردد (كارئون، 2002).
برای سال 2001 – 2002، جامعه بیانترید بعنوان دریافت كننده جایزه ثانویه سالیانه اینتلیجنت 20 برای سال 2001- 2002 به وسیله مجله آسیایی اینتلیجنت اینترپرایز برگزیده شد. تنها نامزد از فیلیپین، موسسه بیانترید از بین 48 شركت ناحیه آسیا – پاسفیك بوسیله هیأت داوران بعنوان شركت اول برگزیده شد كه هیأت داوران متشكل از شركتهای ایتیكرنی، اسنچر، اندرسن، آتواوس، اوریجین، دلوید كانسالتین، كیپیام جیكانسالتین، مرسر منجمنیت كانسالتین و پرایس واترهوس كوپرز میبودند.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
بخش آموزش
در بخش آموزش، تكنولوژی جدید و تواناییهای اینترنت تحت بررسی و آموزش قرار میگیرد.
دانشگاه دیلاسالی (DLSU) كلاس مجازی
دو سال قبل، دانشگاه ملی سنگاپور نسبت به اعطای مجوز استفاده سیستم فراگیری آنلاین خود به دانشگاه دیلاسالی اقدام نمود كه بر این اساس این دانشگاه توانست دست به توسعه یك محیط آموزشی مجازی جامع (IVLE) بزند.
این محیط مدرسین را بر آن میداشت تا نسبت به ارتقای روالهای آموزشی خود و یا تكمیل آنها از طریق دورههای موجود در فضای مجازی اقدام نمایند. دستیار دانشگاه آقای ایبیفوربس از دانشگاه دیلاسالی نشان میدهد كه چگونه IVLE میتواند در جهت امور مربوط به دانشگاهها و مدارس به طور كلی كارهای قابل توجهی را انجام دهد: « مدرسین غایب هستند و كلاسها نیز خالی میباشد. ولی با این وجود كلاسها همچنان تداوم مییابند. این پدیده در حقیقت یك سیستم آنلاین میباشد. دانشگاه دیلاسالی و اعضای هیئت علمی آن درسهای خود را از طریق شبكه ارائه میدهند و بر این اساس مباحث مرتبط با مسائل یادگیری و فراگیری در كلاس را بصورت زمان حقیقی در اختیار دانشجویان قرار میدهند، دانشجویانی كه ممكن است كیلومترها از محل دانشگاه خود دور باشند و یا آنكه فرسخها از خیابانهای مانیل فاصله داشته باشند. در این سیستم حتی میتوان مباحثی را كه به وسیله اعضای این كلاسها مورد بحث قرار میگیرد را مطرح نمود و آنها را بعنوان مباحث درسی تعمیم و مورد بررسی قرار داد».
این سیستم شامل یك تقویم دورهای، گروه مباحثه، لیست توزیعی، برنامه خطابه و سخنرانی، چت یا گفتگوی اینترنتی و یك سیستم بوجود آورنده سوالاتی میباشد. مدرسین قادرند تا برنامههای درسی خود را از طریق پست ارائه نمایند، و همچنین نسبت به تعیین و جمع آوری تكالیف از طریق آنلاین اقدام كنند و لینكهای مربوطه را بر روی وب سایتهای مرتبط قرار دهند. دانشجویان حتی قادرند تا تستهای آنلاین را جواب داده و این تستها در نهایت به صورت اتوماتیك تصحیح خواهند شد.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
بخش سازمان غیر دولتی (NGO)
بخش سازمان غیر دولتی یا NGO همچنین تلاش خود را در زمینه تصحیح اطلاعات و سیستمهای اینترنتی جهت به دست آوردن اهداف خود انجام داده است.
شبكه توسعه پایدار فیلیپین: سازمانهای غیر انتفاعی در فضای مجازی
PSDN یا شبكه توسعه پایدار فیلیپین یك سازمان غیر دولتی غیر انتفاعی میباشد كه دارای منابع بسیار محدودی است. هدف از این سازمان دسترسی به اطلاعات جهت پشتیبانی از اهداف توسعه پایدار میباشد.
بر حسب نقطه نظرات خانم امی نسیونز، مدیر اجرایی سازمان شبكه توسعه پایدار فیلیپین، این سازمان نسبت به توسعه یك وب سایت به منظور به مشاركت گذاشتن بهترین فعالیتهای SD اقدام نموده و بر این اساس مثالهای واقعی در زمینه آنكه چگونه مفهوم SD بطور حقیقی به وسیله مردم و جوامع بكار گرفته شده است را عنوان نموده و توضیح داده است كه چگونه جوامع و اشخاص دیگر میتوانند بدان مراجعه نموده و یا آنرا كپی نمایند. بودجه این وب سایت از طریق یك برنامه پاداش اهدایی از طریق مجلس سلطنتی اعطا شده است.
بر این اساس برای اولین بار در نوامبر 2000 بیست موضوع مربوطه در این وب سایت منتشر گردید كه تشریح كننده استراتژیها و سیاستهایی میباشد كه میتوان آنها را به راحتی بكار گرفت بر این اساس این وب سایت یكسری از پرس و جوهایی را ارائه داشته است كه میتوان از طریق ایمیل، تلفن و یا در برخی از موارد از طریق ویزیتهای شخصی با مسئولین PSDN انجام داد.
موارد ذیل برخی از این پرس و جوها و روشهای بكار گرفته شده میباشد كه به وسیله انجمن صاحبان منازل تئووایل (THA) در پروژه مرتبط مشخص شده است.
این پرس و جوها از مقامات دولتی میباشد كه اخیراً انتخاب گشته و در انتظار پروژههایی میباشند كه قابلیت اجرای آنها را در جامعه دارند.
موارد ذیل جزء بهترین عملیات به مشاركت گذاشته شده بر اساس گفتههای فوق میباشد.
مراكز دانش برای زنان و كودكان – یونیسف (UNICEF)
در پی پیمان سال 1990 مبنی بر حقوق كودكان، دولت فیلیپین و صندوق كودكان سازمان ملل (UNICEF) نسبت به پذیرش یك برنامه جامع جهت ارتقا و بسیج كودكان اقدام نمودند.
بر اساس شركت كنندگان در این برنامه، مجموعهای از اهداف جهت تحصیل دستآوردهای مربوطه مشخص گردید. این اهداف عبارتند از:
تداوم زیست كودكان – بهداشت مادران، بهداشت كودك و تغذیه
توسعه كودكان، دسترسی جهانی به تحصیل و سواد پایه
حفاظت از كودكان – كار كودكان، كودكان جوامع بومی، بهرهبرداری تجاری و جنسی از كودكان، كودكان در شرایط خاص (در جنگ، در تعارض با قوانین، كودكان دارای ایدز، قربانیان سوء استفاده از كودكان و كودكان فراموش شده)
مشاركت كودكان – مشاركت در مسائل مربوط به جامعه، عضویت در سازمانهای شهری و اجتماعی.
بخشی از استراتژیهای وابسته جهت ارتقای جنبش مربوط به كودكان شامل تشكیل شبكههای پشتیبان به منظور دسترسی و ارتقای سطح اطلاعات زنان و كودكان و تسهیل بسیج اجتماعی و منابع محلی و همچنین انجام پروژههای وابسته در زمینه ایجاد تواناییها نظارتی و ارزیابی در سطح محلی و منطقهای میباشد.
به منظور عملیاتی نمودن این برنامه، مركز دانش زنان و كودكان تاسیس گردید. این مركز كه بعنوان یكی از مراكز منابع تك مرحلهای میباشد دارای اطلاعات و موادی مرتبط با موضوع مربوطه (شامل مراجع، تصاویر، اعلامیهها، ویدئوها، عكسها ، جداول آماری، نقشههای مرتبط و غیره) در زمینه موارد مربوط به كودكان و زنان جهت استفاده به وسیله مدیران برنامه، مجریان، مربیان و محققین میباشد.
این مركز همچنین نسبت به ایجاد هماهنگی و فعالیتهای مرتبط با زنان و كودكان اقدام نموده است. در اینجا كاركنان پروژه قادرند نسبت به دسترسی و دانلود نمودن اطلاعات از اینترنت و ارسال ایمیل و تماس با دیگر گروههای ذینفع در امور مربوط به كودكان اقدام نمایند.
هم اكنون 16 مركز دانش در 25 استان و شهر وجود دارند. آنها در سطح ملی فعالیت میكنند. حدود 5 استان نیز مراكز خاص خود را با توجه به راهكارهای مربوطه راه اندازی نمودهاند.
با وجود آنكه این مراكز به صورت ابتدایی برای استفاده مجریان برنامه میباشد، برخی از مراكز همچنین بعنوان محلهای اجتماع كودكان جهت بازدید و لذت بردن از كتابها، ویدئوها و دیگر ادوات آموزشی نیز بكار گرفته میشوند. این مراكز همچنین مجهز به كامپیوتر، تلفن، فكس، فتوكپی و ادوات ویدئویی به منظور تسهیل جمعآوری اطلاعات، پردازش، و ذخیره سازی دانش میباشند.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین
نتیجه گیری
اقتصاد دانش محور بعنوان یك نیروی قدرتمند برای تداوم رشد و توسعه فیلیپین مد نظر میباشد و این اقتصاد بعنوان یكی از مراجع ذیصلاح در جهان امروز مطرح است. با درك این موضوع، بخشهای مختلف جامعه فیلیپین باهم كار نموده تا بدین وسیله چالشهای مربوطه را طی كرده و راه خود را به سمت روالهای توسعه و بهینه سازی طی نمایند. با توجه به پشتیبانی كامل از طرف دولت، سازمانهای خصوصی و غیر دولتی (NGO ها) دارای راهكارهای اصلی میباشند تا آنكه بدین وسیله اطمینان حاصل شود كه زیرساختهای مورد نیاز در جای خاص خود تهیه و بكار گرفته شده است.
در خلال 10 سال آینده، باتوجه به پروژه رشد بازار جهانی ارزش این پدیده بالغ بر 700 بیلیون دلار آمریكا برای خدمات IT و تجارت الكترونیك میشود. دولت با توجه به شورای تكنولوژی اطلاعات و تجارت الكترونیك، بعنوان یكی از بازیگران مهم در این عرصه، نقش مهم خود را بر روی 5 استراتژی كلیدی متمركز نموده تا از اجرای موفق برنامههای دارای اولویت اطمینان حاصل شود.
این برنامهها بعنوان فرآیندهای كلیدی در زمینه چشم اندازهای كشور فییلیپین در عرصه تجارت الكترونیك بشمار میآیند. چشم اندازهایی كه هم اكنون توسط رئیس جمهور فیلیپین اعلام گردیده است. چشم انداز فیلیپین الكترونیك بعنوان یكی محیط فعال در عرصه الكترونیك، جائیكه شهروندان دارای دسترسی آسان به تكنولوژیهای الكترونیك در زمینه تحصیلات دارای كیفیت، خدمات دولتی كارآ، منابع بالاتر زندگی و نهایتاً روش بهتر زندگی میباشند، بعنوان موردی كامل در این عرصه مطرح است.
كارآفرینی و نوآوری در اقتصاد دانش محور: فلیپین