مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

لیزرهای فضایی

لیزرهای فضایی

لیزرهای فضایی – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir

مقالات ترجمه شده آماده گروه هوا فضا
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

 

مقالات هوافضا - ایران ترجمه - Irantarjomeh

 

شماره
۲۴
کد مقاله
SPC24
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir
نام فارسی
لیزرهای فضایی
نام انگلیسی
Space-based laser
تعداد صفحه به فارسی
۶
تعداد صفحه به انگلیسی
۴
کلمات کلیدی به فارسی
لیزر، فضا
کلمات کلیدی به انگلیسی
Space, laser
مرجع به فارسی
اطلاعات دفاعی و نظامی – اینترنت
مرجع به انگلیسی
Defense and Military Information – Internet Data Collection
کشور

 

لیزرهای فضایی

تشریح

در اواسط دهه‌ی ۱۹۸۰ مقوله‌ی لیزرهای فضایی این ایده را پیش چشم متخصصان علوم نظامی آورد تا با استفاده از این لیزرها یک منظومه‌ی تسلیحاتی در حال چرخش ایجاد کرد و به کمک آن پوششی دفاعی در برابر تهدیدات موشک‌های بالستیک قاره‌پیما تشکیل داد. در واقع تسلیحات لیزری می‌توانند هنگامی که موشک‌های بالیستیک در فاز توان‌افزایی هستند، این موشک‌ها را منهدم کنند. برای راه‌اندازی این تسلیحات درفضا به حدود ۱۰۰ مگاوات انرژی نیاز است. جدای از این مقدار انرژی بالا، ارتعاشات ناشی از عملکرد سیستم‌های تولید انرژی و گازهای خروجی از آن‌ها خود معضلی بسیار اساسی است و برای عملی شدن این طرح باید چاره‌ای برای آن‌ها اندیشیده شود.
در فوریه‌ی ۱۹۹۹ نیروی هوایی آمریکا (یو‌اِس‌اِی‌اِف[۱]) اعلام کرد که قصد دارد تا قرداد تشکیل یک تیم صنعتی یکپارچه متشکل از اعضای شرکت‌های بوئینگ، لاکهید مارتین و تی‌آردابلیو را به این شرکت‌ها ارائه دهد. این قرداد در فوریه‌ی سال ۲۰۰۰ منعقد شد و قرار بر این شد تا ابتاد یک برنامه‌ی جنگی آزمایشی مبتنی بر زمین انجام شود و در صورتی که این آزمایش موفقیت‌آمیز بود، تدارکات مربوط به یک آزمون پرواز بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ دیده شود. از این آزمون پرواز با نام اِس‌بی‌اِل آی اِف‌ایکس[۲] یاد می‌شود. با این وجود در سپتامبر ۲۰۰۲ این آزمون توسط آژانس دفاع موشکی[۳] آمریکا (اِم‌دی‌اِی[۴]) لغو شد. دلیل لغو این پروژه زمان بیش‌تر برای تکامل این تکنولوژی اعلام شد.
روی هم رفته  یک منظومه‌ی تسلیحاتی می ‌بایست دارای ۱۵ تا ۵۰ سکوی لیزر فضایی مستقر در مدارهایی با ارتفاع ۴۰۰ تا ۱،۰۰۰ کیلومتری باشد. احتمال احیای این برنامه و از سرگیری آن بسیار کم است.
[۱] USAF
[۲] SBL IFX
[۳] Missile Defense Agency
[۴] MDA

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.