مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

كوره خشك كردن الوار عملیات و گرم سازی

كوره خشك كردن الوار عملیات و گرم سازی

كوره خشك كردن الوار عملیات و گرم سازی – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه صنایع چوب
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات رایگان

مطالعه 20 الی 100% رایگان مقالات ترجمه شده

1- قابلیت مطالعه رایگان 20 الی 100 درصدی مقالات 2- قابلیت سفارش فایل های این ترجمه با قیمتی مناسب مشتمل بر 3 فایل: pdf انگیسی و فارسی مقاله همراه با msword فارسی -- تذکر: برای استفاده گسترده تر کاربران گرامی از مقالات آماده ترجمه شده، قیمت خرید این مقالات بسیار کمتر از قیمت سفارش ترجمه می باشد.  

چگونگی سفارش

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه (شماره حساب) ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.com شامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر -- مقالات آماده سفارش داده شده عرفا در زمان اندک یا حداکثر ظرف مدت چند ساعت به ایمیل شما ارسال خواهند شد. در صورت نیاز فوری از طریق اس ام اس اطلاع دهید.

قیمت

قیمت این مقاله: 20000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده صنایع چوب - ایران ترجمه - irantarjomeh
شماره
36
کد مقاله
WOD36
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
كوره خشك كردن الوار عملیات و گرم سازی
نام انگلیسی
Operating and Warming up a Dry Kiln
تعداد صفحه به فارسی
20
تعداد صفحه به انگلیسی
13
کلمات کلیدی به فارسی
كوره خشك كردن الوار ،  عملیات  گرم سازی
کلمات کلیدی به انگلیسی
Operating , Warming up, Dry Kiln
مرجع به فارسی
دپارتمان كشاورزی ایالات متحده
دانشگاه ویسكانسین
مرجع به انگلیسی
United States Department of Agriculture
University of Wisconsin
سال
2011
کشور
ایالات متحده
 
كوره خشك كردن الوار  عملیات و گرم سازی
دپارتمان كشاورزی ایالات متحده
دانشگاه ویسكانسین
 
یك كوره خشك سازی، هر چند كه دارای تجهیزات كنترلی مناسب باشد تنها در صورتی می‌تواند دارای كفایت كافی و لازم باشد كه اپراتور متبحری نیز با آن كار نماید. علیرغم بوجود آمدن پیشرفت‌هایی در زمینه تكنولوژی كنترل كه اطلاعات بیشتری برای اپراتورهای كوره مهیا می‌سازد، و این اطلاعات در زمان قدیم در اختیار اپراتورها نبود، با این حال بطور زیادی نحوه عملكرد و قضاوت اپراتورها تعیین كننده آن است كه الوار آماده خشك سازی به چه میزان می‌بایست تحت روال خشك سازی قرار گرفته تا بدین طریق نسبت به تحصیل یكپارچگی در روال خشك سازی براساس میزان رطوبت مطلوب اقدام شده و همچنین از بروز نقص‌های مشكل آفرین و تنش‌های روال خشك سازی نیز جلوگیری به عمل می‌آید. علاوه بر این اپراتور تعیین می نماید كه كدام یك از برنامه‌های مربوط به كوره را باید اجرا نماید و آنكه باید از برنامه زمانی استفاده كند یا از برنامه میزان رطوبت. در صورتی كه نمونه‌های كوره را می‌بایست مورد استفاده قرار داد، چه اتوماتیك و چه غیراتوماتیك و چه وزن نمودن و یا كنترل موارد مربوطه، اپراتور كوره به عنوان مسئول انتخاب نمونه‌های كوره مناسب بشمار می‌آید. براین اساس، اپراتور كوره می بایست نسبت به نظارت بر روند روال خشك سازی اقدام نماید، حال این نظارت چه به صورت دستی باشد چه به كمك خواندن ابزار كامپیوتری. همچنین یك اپراتور كوره براساس اطلاعات خود می‌بایست تصمیم بگیرد كه آیا انجام تعدیلات در زمان روال خشك سازی لازم می‌باشد یا خیر. علاوه براین، اپراتور تصمیمات مقتضی در زمینه تعیین آنكه چه زمانی الوار به منتهای میزان رطوبت نهایی با حداقل نوسانات رطوبت می‌رسند را می‌بایست در نظر داشته و همچنین نسبت به انجام هرگونه عمل یكسان سازی یا بهینه سازی برنامه‌های كوره اقدام نماید.
 
نمونه‌های كوره  Kiln Samples
به هنگامی كه از نمونه‌های كوره برای كنترل یك برنامه خشك سازی استفاده می‌كنیم، انتخاب ، آماده سازی و استفاده از آنها در عملیات روال خشك سازی كوره مهم می‌باشد. انجام رویه‌های ضعیف در اینجا ممكن است باعث بروز برآوردهای خطا در میزان رطوبت گردیده و براین اساس ممكن است باعث افزایش نقص های روال خشك سازی و حتی زمان خشك سازی شود. رویه‌هایی كه در فصل 6 تشریح گردیده است را می‌توان به دقت دنبال نمود.
 
 
انتخاب یك برنامه خشك سازی Selecting a Drying Schedule
یكی از اولین تصمیماتی كه در انتخاب یك برنامه خشك سازی می‌بایست مدنظر باشد آن است كه آیا می‌بایست از یك برنامه بر اساس میزان رطوبت استفاده نمود یا باید از برنامه‌ای كه بر اساس زمان مشخص شده است بهره جست. بر این اساس، معمولا یك روتین تصمیم گیری وجود دارد چرا كه تكنولوژی خشك سازی الوار نرم بر اساس برنامه‌های زمانی توسعه یافته و همچنین تكنولوژی روال خشك سازی الوار سخت بر اساس برنامه‌های میزان رطوبت توسعه یافته است. با این وجود، موارد استثنایی در زمینه این تقسیم‌های كلی وجود دارد. در صورتی كه مشكلات مربوط به نقایص خشك سازی و یا عدم رضایت مشتری بروز نماید و بر این اساس روال خشك سازی الوار نرم دارای كیفیت بالا با استفاده از برنامه‌های زمانی مدنظر باشد، لازم است تا نسبت به اعمال تغییرات لازم و انتخاب برنامه میزان رطوبت اقدام نمود. در جهت مقابل، تجارب مكرر در زمینه خشك سازی گونه‌های چوب سخت دارای ضخامت ثابت در یك كوره، مخصوصا یكی از آسان‌ترین روال‌های خشك سازی الوار سخت دارای تراكم پایین، ممكن است منجر به استفاده از برنامه زمانی گردد.
 
برنامه‌هایی برای محموله‌های مشابه یا همگن
Schedules for Homogeneous Charges
برای محموله‌هایی كه بطور كامل شامل یك كلاس الوار می‌باشند، برنامه خاص آن كلاس با توجه به مورد توصیه شده را می‌بایست به عنوان برنامه شروع روال خشك سازی انتخاب نمود. پس از آنكه تجربه لازم در زمینه كلاس خاصی بدست‌ آمد، برنامه مد نظر را می‌توان همانگونه كه در فصل 7 تشریح شده است تغییر داد.
 
 
برنامه‌هایی برای محموله‌های تركیبی Schedules for Mixed Charges
در برخی از مواقع لازم است تا الوار را به صورت محموله‌های تركیبی تحت روال خشك سازی قرار داد، البته لازم بذكر است كه انجام این عمل بطور كلی توصیه نمی‌گردد. انجام این كار باعث كاهش نرخ بهره‌وری كوره‌ها و افزایش احتمال میزان تغییرپذیری الوار در كوره خواهد گردید. اغلب موارد تركیبی بواسطه آن انجام می‌شوند كه كمبود كوره‌های مربوطه وجود داشته و یا آنكه اندازه كوره‌ها برای جادادن كلاس‌های متفاوت دسته‌های الوار مناسب نمی‌باشد. البته لازم بذكر است كه انجام تركیبات و تنظیمات خاصی جهت ممانعت از تاخیر زاید در خشك سازی و تجمع آهسته الوار لازم بوده و در غیر اینصورت ممكن است مواردی چون تخریب الوار یا حالت لك زدگی برای الواری پیش آید كه همراه با الوار تازه خشك شده و بیش از حد معمول نگهداری شده‌اند. در انتخاب یك برنامه خشك سازی برای محموله‌های تركیبی الوار، خصیصه‌های خشك سازی كلیه الوار را می‌بایست در نظر گرفت. محموله‌ها را می‌توان بر حسب رطوبت یا برنامه‌های زمانی خشك نمود. مثال‌های زیر می‌توانند به عنوان راهنما در انتخاب برنامه‌های كوره برای محموله‌های تركیبی راهگشا باشند.
شروع به كار كوره Starting the Kiln
از خطر مرتبط با نقص‌های روال خشك سازی و همچنین افزایش زمان این روال می‌توان كاست، البته در صورتی كه  كنترلهای قبل از آغاز بكار كوره و رویه‌های آغازین مناسب پیگیری شده باشند. این روال‌های كنترلی در برخی از مواقع بر حسب نوع كوره متفاوت بوده، اما هدف تمامی آنها اطمینان از عملكرد مناسب ادوات می‌باشد.
 
كنترل‌های قبل از شروع  Prestart Checks
چندین روال كنترلی را می‌بایست قبل از شروع به كار یك كوره به شرح ذیل انجام داد:
1- كالیبراسیون ترمومتر دمای مرطوب و خشك برای هر محموله مجزا، به طور جداگانه مورد نیاز نمی‌باشد، اما لازم است تا وضعیت‌های مرتبط با كنترل كالیبراسیون را همیشه مد نظر داشته باشیم. در صورتی كه از انجام كنترل كالیبراسیون زمان طولانی مدتی گذشته باشد و یا آنكه عملكرد قبلی این شك را برانگیزد كه سیستم احتمالا از حالت كالیبره خارج شده است، لازم است تا نسبت به انجام عمل كنترلی و كالیبراسیون مربوطه اقدام شود.
 
2- همچنین لازم است تا نسبت به كنترل فرآیند جریان كافی بخار اقدام شود. آیا بیش از یك كوره در یك زمان راه اندازی شده است؟ اگر چنین چیزی درست باشد، نیاز به سیستم بخار بسیار بالا خواهد بود و براین اساس ممكن است نتوان شرایط ایده‌ال مد نظر را تحصیل كرد.
3- فشار هوا در كنترل ثبات را می‌بایست كنترل نموده و همچنین هر گونه حالت چكه كردن آب از خط هوایی را نیز باید كنترل نمود.
4- ارسال آب به دریافت كننده دمای مرطوب می‌بایست به میزان كافی سریع باشد تا عمل تبخیر به خوبی تحقق یابد. بر این اساس می‌توان با تجربه میزان كافی جریان را به دست آورد.
5 – فیتیله دمای مرطوب در صورتی كه كثیف باشد و یا آنكه با مواد معدنی موجود در آب آغشته گردیده باشد، را می‌بایست تعویض نمود. از مرطوب بودن فیتیله اطمینان حاصل شود.
6- كنترل كنید كه هیچ چیزی از جریان هوایی بر فراز سیستم دمای مرطوب ممانعت ننموده باشد.
7- سرعت وزش یا جریان هوا را به سمت الوار در نظر داشته باشید. كنترل‌های انجام شده در گذشته میزان جریان هوای كافی و یكنواخت را تایید نموده است؟ آیا  هیچ چیز متفاوتی در محموله جاری وجود دارد كه بتواند باعث تغییر جریان هوا شود؟ آیا نیازی به بكار گیری پانل‌های كنترلی انتهایی، ابتدایی یا بالایی وجود دارد؟
8- سیستم تهویه مطبوع را می‌بایست مورد بررسی و كنترل قرار داد. بر این اساس كنترل شود كه آیا دریچه‌های سیستم تهویه مطبوع به طور كامل باز و بسته می‌شود یا خیر.
9- عملكرد صحیح فن را كنترل نمایید. توجه كنید تا فن‌ها به طور درستی چرخش دارند یا خیر؟ همچنین موتورها و فن‌ها را به منظور پی بردن به عیوب احتمالی كنترل نموده و عمل چرخش آنها را بر روی شافت‌های مربوطه مورد بررسی قرار داده و همچنین تسمه‌های آنها را نیز به خوبی كنترل نمایید.
10- درب‌ها را به خوبی كنترل نموده و توجه داشته باشید تا آنها در وضعیت مناسبی قرار داشته باشند و به خوبی بسته شوند.
 
كوره‌های گرمایش بخاری  Steam-Heated Kilns
موارد زیر رویه‌های معمول راه اندازی كوره‌های گرمایشی بخاری هستند:
1- كنترل‌های مربوط به دمای خشك و مرطوب را انجام داده و آنها را در دمای اولیه مد نظر برای برنامه خاص تنظیم نمایید.
 
2- مقدار خط اسپری بخار را در طی فرآیند گرم شدن كوره بسته نگه دارید تا از مصرف بی رویه و بیش از حد بخار و بروز چروكیدگی در الوار جلوگیری به عمل آید. در صورتی كه هیچ گونه مقدار دستی برای خط تغذیه اسپری بخار موجود نباشد، دمای مرطوب را تا حداقل میزان دمایی تنظیم نمائید تا آنكه از باز شدن دریچه خط اسپری ممانعت شود.
این رویه را می‌بایست تنها درصورتی بكار برد كه بتوان از باز شدن درب‌های سیستم تهویه مطبوع جلوگیری نمود. رویه‌ جایگزین برای تنظیم دمای مطلوب در بخش شماره 11 ذكر شده است.
3-  فشردگی شدید هوا ممكن است در طی وضعیت آب و هوایی سرد برای مدت یك ساعت یا بیشتر پس از شروع به كار كوره رخ دهد. به منظور ممانعت از این رویه، درب بررسی كوچك را باز نموده و همچنین به میزان اندكی درب فصلی را قبل از آغاز به كار فن‌ها باز گذارید. پس از آنكه فن‌ها برای چندین دقیقه كار كردند، درب را می‌توان بست.
4- دریچه دستی را بر روی خط تامین بخار اصلی باز كنید.
5- دریچه‌های دستی را بر روی خطوط تغذیه كلیه كویلهای گرمایشی باز كنید.
6- دریچه‌های دستی بین كلیه كویل‌های گرمایشی و سیفون‌های بخار را باز نگه داشته و همچنین دریچه‌های موجود در خطوط برگشت از سیفون‌های بخار تا بویلر را نیز باز نگه دارید.
7-  دریچه‌های تامین هوای اصلی ادوات و دریچه‌های هوایی بر روی خطوط گرمایی و اسپری را باز نگه دارید. در صورتیكه سیستم كنترل به صورت برقی عمل نماید، سوییچ‌های برق را روشن نمایید.
8- با استفاده از فشار باد نسبت به تمیز نمودن سیفون‌های بخار اقدام كنید تا اینكه كلیه موارد رسوبی و آشغال‌ها از آنها زدوده شود.

 
كوره‌های اشتعال مستقیم Direct-Fired Kilns
كوره‌های اشتعال مستقیم از نظر وضعیت اشتعال و سیستم هوایی با هم متفاوت می‌باشند، همچنین بسیاری از آنها دارای منبع بخار برای تهیه رطوبت نمی‌باشند. رویه‌های آغازین چندان با انواع كوره‌های گرمایشی متفاوت نبوده و آنها را می‌توان به شرح ذیل خلاصه نمود:
1- تنظیم دمای خشك و دمای مرطوب، در نقطه شروع اولیه و یا مواقعی كه طبق برنامه مد نظر ‌باشند، در صورتیكه كوره مجهز به خطوط اسپری است.
2- جهت ممانعت از تراكم زیاد، نسبت به باز نمودن درب‌ بررسی كوچك اقدام نموده و یا اینكه درب اصلی را تا اندازه‌ای قبل از روشن كردن فن‌ها باز بگذارید. پس از آنكه فن‌ها به مدت چند دقیقه كار نمودند، درب‌ها را ببندید.
3- سیستم اشتعال را بر حسب دستورالعمل‌های سازندگان آنها بكار اندازید.
4- در صورتیكه كوره مجهز به سیستم تهویه مطبوع كمكی باشد، آنها را در طی روال گرم كردن ببندید.
5- در صورتیكه كوره  مجهز به سیستم بخار یا اسپری آب باشد، اسپری را تا زمانیكه دمای خشك تقریباً به نقطه مشخص شده برسد ببندید. در روال گرم كردن الوار مستعد ترك خوردگی، رویه مشخص شده برای كوره‌های گرمایش بخاری را می‌توانید دنبال نمایید.
كوره‌های رطوبت زدایی Dehumidification Kilns
روال آغازین برای كوره‌های رطوبت زدایی ممكن است بر حسب توصیه‌های سازندگان هر گونه متفاوت باشد. به طور قطعی، وضعیت سیستم‌های گرمایشی و  فریز را می‌بایست برای اطمینان از عملكرد  مناسب كنترل نمود. گرمای كمكی معمولاً به كوره رطوبت زدایی افزوده می‌شود تا به نقطه مد نظر برسد. پس از آن، این گرما بسته شده و دمای حاصل شده از كمپرسور برای نگهداری دمای خشك در بسیار از موارد كافی می‌باشد.
 دوره گرم سازی  Warmup Period
اسپری نمودن در طی روال گرم سازی Spray During Warmup
 در زمان گرم سازی هم از گرما و هم از اسپری بخار استفاده می‌شود. این رویه تا مقداری زمان مورد نیاز برای گرم نمودن را كاهش داده، اما مشكلات بالقوه آن ممكن است بیشتر از موارد دیگر باشد.
به هنگامی كه سیستم‌های گرمایشی و اسپری در طی روال گرم سازی باز می‌باشند، مقدار زیادی از بخار مصرف می‌گردد. مصرف بخار ممكن است بیش از حد ظرفیت بویلر شده و بنابراین بر روی روال خشك سازی و شرایط آن در كوره‌های دیگری كه قبلاً در حال كار می‌باشند تاثیر گذارد.
زمان مورد نیاز برای انجام روال گرم سازی  Time Needed for Warmup
زمان مورد نیاز برای گرم نمودن وابسته به فاكتورهای زیادی می‌باشد و از یك ساعت تا 24 ساعت متغیر است. زمان گرم سازی در صورتیكه موارد زیرمحقق شوند طولانی‌تر خواهد گردید: 1- دمای ساختمان كوره و الوار پایین باشند-2 الوار یخ زده باشند 3- هوای بیرونی پایین باشد 4- میزان رطوبت اولیه الوار بالا باشد 5- الوار ضخیم باشند 6- دانسیته یا تراكم گونه‌ها بالا باشد 7- اتلاف دمایی از طریق دیوارهای كوره و سقف بالا باشد 8- پوشش‌ها و درزهای اطراف سیستم تخلیه و درب‌ها ضعیف باشند 9- بعضی از كویل‌های گرمایشی غیر فعال باشند و 10- خروجی بویلر در حد بسیار پایینی باشد.
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.
تماس با ما

اکنون آفلاین هستیم، اما امکان ارسال ایمیل وجود دارد.

به سیستم پشتیبانی سایت ایران ترجمه خوش آمدید.